Viktoriánus találkozó

Elsőnek is szeretnénk elnézést kérni, hogy az utolsó pillanatban írjuk meg programokat.

Mint megszoktátok nálunk mindig "A" és "B" terv van. :)

Mint a mende-mondákat is hallottátok, az egyik ötletünk, hogy elmennénk az ELTE-füvészkertjébe. Ami történetesen a 8. kerületben van.
Ahova a diákbelépő: 300 HUF,
míg a felnőtt: 600 HUF.
Ahol is, Gabriel Mester körbe vezetne minket.
Utána arra gondoltunk, hogy egy könnyed sétával elmehetnénk a Kálvin térre a Prága kávézóba. :) Meginni valami kis finomságot. :) Ő lenne a mi kis "A" tervünk.
De sajnos rossz idő esetén ez a program elmarad.

A mi "B" tervünk pedig a Budavári Labirintus lenne. Erre azért gondoltunk, mert a labirintus régi múltnak tekint vissza. Kellőképpen adva nekünk az esélyt, mert különféle programokat gondoltunk ki. :) Elsőnek is vannak mindenféle érdekes lehetőségek. Azokat szeretnénk nektek kiaknázni. Gondoltunk arra, hogy bevennénk a vetítőtermet, ahol megnéznénk a Labirintus történetét és Budapestet madártávlatból.
Gondoltunk még egy meglepetésprogramra. Reméljük, hogy megtudjuk majd csinálni. :) De egyenlőre erről még legyen minden titok!
A fő szám pedig az Olajlámpás Labirintus lenne, mely minden nap 18:00-tól 19:30-ig van. Mikor is mesterséges fényeket kikapcsolják, és olajlámpásokkal kell a labirintusban az utat keresni. Erre együtt mennénk. :)
Itt nézhettek képeket.
Úgy gondoljuk ennél jobb múltidézős szórakozást nem találhattunk volna ki.
A belépő árak, Felnőtt: 2000 HUF
Diák: 1500 HUF
Viszont! 15 fő után csoportos kedvezmény van. De ennek még utána kérdezünk. :)

Mindenkit szeretettel várunk:
Sisi és Lizzy

Megjegyzések

  1. Sziasztok!

    Hát akkor nagyon remélem, hogy jó lesz az idő, ugyanis a labirintusban már nagyon sokszor voltam, és nem is szeretnék költeni rá:) Viszont a ruhámmal készülök és nagyon szuper lenne, ha megmutathatnám:))
    Légyszilégyszi, legyen jóidőőőőőőőő!!!!

    VálaszTörlés
  2. Vincenttel a füvészkertre szavazunk. Nézek időjárást: záporok, zivatarok, húsz fok. :S Nem lehet tudni. Az Art Nouveau szerintem elegánsabb, mint a Prága, és az áraik is olcsóbbak.
    http://www.kavehazak.hu/kavehazak/kavehaz.php?id=501

    A hely, ahova pedig belépsz és eláll a szavad:
    http://www.kavekorzo.hu/itt-jartunk-kavehazi-korkep/bookcafe-budapest-andrassy-ut.html, bár lehet, hogy holnap kéne kipróbálni, mert útba esik :D

    VálaszTörlés
  3. Aliza szuperek a kávézók, mehetünk ezekbe is,köszi a tippet:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések