Ma bordélyházan voltam, - mondta az ifjú - felnőtté avattak!

Azt hiszem mi is ezzel a mondattal indíthattunk. Még, meg sem érkeztünk a tett helyszínére, de a hangulat már hűen kezdte lefesteni, hogy a nap hátralevő részében mi várható arra az ifjúra, aki lábát, vagy bármi mását ;) be teszi a mi kis Bordélyházi estünkre.

Magam részéről, az elején nagyon feszélyezett ledér öltözékem XD . Mellyel megtiszteltem a 3-as és a 2-es metrót, Sisivel és Vincentel együtt. Megjegyzem Sisi ledér öltözékét semmi sem szárnyalta túl. Vincent idős kujonnak öltözött, de smink nélkül mi még csak a kujon részével találkoztunk. Miután a Mandragórában felkerült a smink már hű volt az előbbi kijelentéshez. A Batyin találkoztunk a többiekkel. Aliza és Pepe, Liu várt minket. Megindult a kis csapat a Mandragóra felé, ahova pont 1x-re érkeztünk meg Mamával és Zsuzsiékkal...
Beléptünk a kávézóba és nekem már a fogadtatás nagyon tetszett. De mikor a kis szobába toppantunk... (és nem repült felénk Anyánk) Eszményi volt. A párkányokon körös körül régi dolgok figyeltek. Középen asztalok, székek és persze mindenki kedvencei a bőr fotelek. :)
Lassan megjöttek az emberek. Réka és Dávid igazán hamar megérkeztek. Persze mindenki beszélt és beszélt, majd lassan Aliza az emberek tudtára adta, hogy itt az ideje, hogy elkezdődjön az est. :)
Ő maga egy köszöntővel állt elő. Utána elmesélte a bordélyháziak életét. Majd Pepe előadása következett. Utána Banya és Sisi mesélte el, Adél a ledér, századfordulos öröm hölgy ruházatának rejtelmeit. És megtudtunk egy új parfüm márkát: Suna XD Ezután a Viktoriánus Ádámot és Évát ismertük meg, akik világító gyerekeket nemzettek. :)
Ezután Aliza és Vincent előadása következett. Jánosról a zeppelin evő polipról és a hol fel, hol le kunkorodó bajuszról. :)
Ezután felolvasás jött. Valamint valahol Ádám és Éva között még egy adag borcsokoládét is kaptunk. Hüm, de az milyen mennyei volt. :)
Mikor is beköszöntött a félidő és szünetet rendelt el a Madame... :) Lehetőséget biztosítva, hogy a TV-seknek (szándékos, ez a fogalmazási mód, két ifjú tiszteletére. :P ) riportok készítésére. :)
A második félidő szintén felolvasásokkal telt. Sisi és én nagy bánatunkra otthon hagytuk a verseinket, Vitéz uborkát és a Modern ifjút. No majd máskor. :)
Azt est programjainak végével Liu majd Gabriel lassan indulásra adták a fejüket.
Közben valamikor Mama jósolt nekem. Miszerint, az halál, ördög, és főpapnő jött ki nekem a szerelmi jóslatomra. Biztató. XD Utána Banyának a tehetségéről faggatták a kártyákat. :)
Az idő lassan késő felé kanyarodott és mi kitaláltuk, hogy kellőképpen kellene megkoronázni ezt az estet, rendeltünk egy kis rövidet. Sajnos Alizáéknak menni kellett, mert ugye az utolsó metró... Mégis csak el kell érni. Ezután sajnos több mindent nem tudok mesélni, mert az emlékeim hús mint a madár elrepültek. :DD

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések