Az első találkozó - képes élménybeszámoló



Azt hiszem a sors is velünk volt, hiszen a találkozó napjára elolvadt a hó, kitisztult az ég, bár az erős szelet még a kitartóan ragyogó nap sem tudta kompenzálni.

Budapestet sikerült teljes erőből meglepni, azt hiszem bejárjuk a világot, sajnos nem személyesen, csak képekben, ugyanis rengeteg turista lefotózott minket:)
Mivel a szél egyre viharosabb lett, így elmaradt a séta a Váci utcán és a küzdelem a combinoval, helyette beültünk egy közeli kávézóba és beszélgettünk, ismerkedtünk.

Mindenki remekül érezte magát, remélem a képek már kedvet csináltak a következő találkozóra, azoknak is akik most nem voltak jelen. :)


Külön köszönet a képekért Nagy Mariannak.





Megjegyzések

  1. na endlich képek!Szuperek voltatok!

    VálaszTörlés
  2. Köszi :)
    A következőre van kedved jönni?

    VálaszTörlés
  3. Örülök, hogy összehoztátok és, hogy már ilyesmire is van kereslet is, meg lehetőség is. Nagyon szépek voltatok. :)
    Én is tök szívesen részt vennék egy ilyen találkozód, de Budapest olyan messze vaaan...:(

    VálaszTörlés
  4. naná, szerintem az margit Insel legyen picnic,most má lassan jó az idő,viszünk pezsgőt bort,sütit,meg photoapparátust;) én meg még a babát valószínűleg én 30-50' évek vagy empire leszek, az könnyen kivitelezhető esetleg medieval párászt :D
    mint itt e képen
    http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://www.bl.uk/learning/images/ideas/LuttrelFields-lg.jpg&imgrefurl=http://www.bl.uk/learning/images/ideas/large1674.html&usg=__fy1WRyx6_HeXohXdilsG0vSuA9k=&h=390&w=630&sz=135&hl=hu&start=1&um=1&itbs=1&tbnid=AQxRHOrHXoDlVM:&tbnh=85&tbnw=137&prev=/images%3Fq%3Dmedieval%2Bworkers%26um%3D1%26hl%3Dhu%26client%3Dfirefox-a%26hs%3DqNf%26sa%3DN%26rls%3Dorg.mozilla:hu:official%26tbs%3Disch:1

    VálaszTörlés
  5. Nephertity:
    Merre felé laksz? Csak mert ha nagyon szeretnél jönni, nálam megoldható az átöltözés és cucclerakás :)

    Ankith:
    Na az tök jó, mert e következő találkozó amúgy is empire lenne. Nyáron amúgy sem hiszem, hogy lenne az embernek kedve beöltözni nagy ruhába.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések