Múltidéző Gácia és a Fejnélküli Hölgy a Velodromon

Miután kipakoltuk a kis standunkat, ami igen kalandos módon lett a miénk, és felöltöttük a "munkaruhát" majd körbenéztünk az egyre sokasodó embereken, egyöntetűen megállapítottuk, hogy hmm, ide jövőre is el kell jönni.

Garantált vintage és retro hangulat fogadja a látogatókat, a Szabad Európa rádió felvételről és régi lejátszóról szól, charlstontól egészen a rockyig. Aki kornak megfelelő öltözékben jön, az kedvezményes belépőjegyet válthat, így a szokottnál több ember öltött magára szebbnél szebb vintage/retro ruhát.

 A nap legédesebb eseménye, szó szerint, amikor az egyik lelkes Olvasónk kedveskedett nekünk két tábla kézzel készített csokoládéval, ezúton is köszönjük neki és a feleségének, hogy gondoltak ránk:)

 A rendezvény központjában a régi autók, motorok és biciklik álltak, megcsodálhattuk őket verseny közben is, ami egy igazi élmény volt. Láthattunk még velocipédet is, bátrak még ki is próbálhatták.

Bár a mulatság hamar véget ért, 3 óra tájékán, mindannyian jól éreztük magunkat, és mindenképp szeretnénk jövőre is eljönni, aki eddig habozott volna, győzzék meg a képek végül:)

 Élménybeszámoló Aliza tollából a Szt!mpank blogon.

Információ a fesztiválról

Múltidéző album a facebook oldalán
Piknik
Az a bizonyos kézzel készült csokoládé
Aliza csodálatos Titanic éra ruhája
Igen, ez egy velocipéd:)))
A Millenáris sztárja egy igazi Krazy Kutters
Az ominózus stand, a Három Gráciával és a Fejnélküli Hölggyel

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések