Én, Pán Péter

Ismét egy Johhny Depp filmmel szolgálhatok Nektek!


Egy életrajzi filmről van szó. Nem kisebb emberről, mint a Pán Péter megálmodójáról, James Matthew Barrie életének egy szakaszáról szól. Egy nyárról melyet a Llewelyn Davies családdal tölt.
Mely során megálmodja Sohaországot, Pán Pétert, az elveszett srácokat. Mindent... Ami azon az egy nyáron történt.
De mivel egy életrajzi filmről van szó, így nem várhatjuk el, hogy happy end legyen a vége, ha a valóságban nem így volt. A film tele van humorral és érzelemmel. Melyet, mint Johhny Depp, mint Kate Winslet nagyon jól átad.

James egy színdarab író. De kezdi úgy érezni, hogy darabjai unalmasak, silányak, semmit sem érnek. Keresi a megoldást magában. Valami sokkal jobbra. Egyik nap a parkban megismerkedik a Llewelyn Davies csaladdal. Nem is kell sok hozzá, hogy az apa nélkül maradt gyerekek szívébe, belopja magát. Így különféle izgalmas játékokban vesznek együtt részt. Lassan annyi időt tölt a gyerekekkel és édesanyjukkal, hogy a saját házassága megy rá. Egy sor dráma közepette, melynek oka, a gyerekek édesanyjának halálos betegsége, - melyet nem csak a gyerek, de önmaga elől is elakar titkolni. - Egy csodalatos nyarat töltenek együtt, mely végén megszületik a nagy mű. Oriási sikert arat gyerekek és a felnőttek kőrében. Varázslatos világával. A bemutató előtt Sylvia újra megbetegszik, Berrie-nek és a fiúnak is be kell látniuk, hogy az álmok nem védenek meg a valóság veszélyeitől.

Kellemes film, egy csipetnyi szomorúsággal... Nagyon magával tudja ragadni az embert...

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések