Fórumra fel!


Kedves Múltidézők Találkozók Olvasók! Nagy bejelentésünk van a számotokra.

A hétvégén létrehoztuk a külső online fórumunkat, az alábbi címen: http://multidezotalalkozok.hungarianforum.com/

A fórumot rejtett és zárt, csak az írhat és nézheti meg a hozzászólásokat, aki tagként regisztrál. Hogy miért volt erre szükség?

- A Facebookon lehetetlen a tartalmakat téma szerint rendszerezni, nekünk pedig ez fontos. - A tartalom egy idő után elvész, elfelejtődik. A fórumon ez megmarad.

- A Facebookos csoportokban a tartalom keresése nem megoldott.

- A Facebook inkább pillanatnyi: cikkek, érdekességek, képek megosztására jó. Hosszútávú kommunikációs célokra pillanatnyi jellege miatt lehetetlen. Aki tényleg komolyabban szeretne segíteni, részt venni a kommunikációban, komoly beszélgetéseket folytatni rendezettebben és nem csak ad hoc módra, annak javasoljuk, hogy regisztráljon föl! 


A regisztráció előtt tudnod kell:

- Minden fórumfelhasználónak csak saját magáról készült fotó vagy a saját keze által készített ruhadarab legyen a profilfotója. Ez azért szükséges, hogy ki tudjuk szűrni a hamis felhasználókat és a trollokat. (A képek forrását ellenőrizzük.) Aki nem választ ilyen profilképet egy hét után töröljük.

- Ha még élőben nem voltál találkozóinkon szükséges egy bemutatkozó topicot létrehoznod, ahol leírod, hogy miért érdekel a múltidézés.

- A fórumon nem tűrjük meg semmilyen formában mások szidását, leszólását, sem faji, sem nemi, sem testalkati, sem vallási, sem nézőpont alapú negatív megkülönböztetését.

- A fórumon NINCS POLITIKA.

- A fórumon reklámozásra, a Múltidéző Találkozóktól független események ajánlására külön alfórumot találsz.

A regisztrációhoz szükséges feltételeket itt találod részletesebben: http://multidezotalalkozok.hungarianforum.com/register 

A regisztrációval kapcsolatos problémákra itt találsz segítséget vagy kérdezz bátran kommentben!
http://multidezotalalkozok.hungarianforum.com/faq

A fórumtól függetlenül természetesebben a Facebook csoport is működik, csak a komolyabb, zártabb beszélgetéseket a fórumra szeretnénk átvezetni. Köszönjük, ha regisztrálsz! Minden leendő fórumtagnak jó fórumozást kívánunk!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések