XV. Antik enteriör - Régiség kiállítás és várás

Az Antik Enteriőr, a magyarországi műkereskedelem legjelentősebb eseménye idén 15 alkalommal kerül megrendezésre a Néprajzi Múzeumban 2011. december 1-4. között. A kiállítás és vásár kiállítói a legjelentősebb magyarországi galériák, régiségkereskedők és antikváriusok. Az előzetes egyeztetések alapján a korábbi éveknél változatosabb lesz a rendezvény, több kiállítót köszönthetünk majd. A standokon minden látogató talál érdekes tárgyakat, azok is, akik csak nézelődni jönnek azok, akik néhányezer forintos ajándékokat keresnek és azok is, akik komolyabb összeget kívánnak műtárgyakba fektetni. Hagyományosan a szép és értékes tárgyakhoz kapcsolódó szolgáltatásokat is nyújtunk, így az aukciók mellett látogatóink ingyenes értékbecslést is készíttethetnek.

A jubileumi Antik Enteriőr kiállításra minden eddiginél színesebb és érdekesebb programokat tervezünk annak érdekében, hogy ne csak a vásárolni vágyók érezzék jól magukat, hanem tanulni, szórakozni is jöjjenek ebben e négy napban a Néprajzi Múzeumba. Szervezünk érdekes szakmai előadásokat, korszak- és műtárgybemutatókat, tematikus napokat, valamint családi és zenei programokat is.

Terveink között szerepel az is, hogy bevonjuk a programba a műkereskedők utcájaként ismert, a Néprajzi Múzeumhoz vezető Falk Miksa utca kereskedőit és boltjait.

Hivatalos honlapon sok mindent olvashattok és megtudhatok.

A programajánlót Gábornak köszönjük. :)

Jó szórakozást mindenkinek! :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések