Régimódi kirándulás

Melindáék nyaraláskor úgy döntöttek, hogy szorítanak egy kis helyet a régi ruháiknak, így következzék az ő élménybeszámolója:)

"

No, akkor képes beszámoló a csodás négy napról. Nem minden programra jutottunk el, mivel családjaink teherbírását is figyelembe kellett vennünk:) így is nagyon sok szépet, tájat, tárgyakat és SISI-t mindenhol láttunk.

A képeim zöme Bad Ischlben, és Heilegenkreuzban készült. A bécsi és a Mayerlingi képeket Melinda küldi majd és teszem fel.


a csodaszép Bad Ischli táj

Kis hídon együtt

Erzsébet koporsójánál, Bécsben, a Kapucínusok kriptájában. Először jártam itt, elfogott az a "lélekérzés", hogy közel lehet a bolyongó lelkéhez... Lila-fehér szellőrózsából készítettünk kis sírcsokrot, ezt helyeztük rá a koporsóra.

Habsburg Ottó koporsójánál is leróttuk a kegyeletet...

Bécsben is minden SISI-ről szól, itt éppen egy rövidáru bolt kirakatában egy keretes gobleinféle.

Kilincset kerestünk a kapuknál:D

Háttérben a szép Hofburg park

...és itt támadt az az ötletem, hogy rendezzünk vádliszépségversenyt Melindák módra:)

ez még Heligenkreuz, a kálvária előtt

Mixi jóvoltából még le is fejeztek bennünket:()


Összeségében elmondhatom, hogy csodálatos 5 napot éltünk át, melyben volt Erzsébet, fürdőzés is, túrázás is. Nagyon jól éreztük magunkat. Persze Bécsbe még vissza fogunk térni:)"

Megjegyzések

  1. Á szuper , hogy küldtetek cikket ,nagyon tuti képeket készítettek. Ideális a ruhaválasztásotok is a táj is csodás azt hiszem nekem is le kell egyszer jutnom oda! :-D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések