Invitálás egy kis játékra



Már több mint egy éve vagyunk küldetésünk teljesítésén, miszerint, a múltbéli kosztümöket, szokásokat népszerűsítsük kicsiny hazánkban is.

Szeretném a segítségeteket kérni, egy kis olyan "pályázat" féleség lenne, keresünk frappáns, de mégis kifejező és a profilunkba illő fordításokat a "costumer" kifejezésre.

Mint már oly sokszor említettük, a blog külföldi mintára készült, ott már komoly hagyománya van a különböző korok újraelevenítésének, ez az amit mi is szeretnénk meghonosítani, hogy a magyar közönség se maradjon ki ebből a jóból:)

Igyekszünk tudásunkat a legteljesebb módon átadni, minél több cikket magyarul is elérhetővé tenni, tágítani a divattörténetről eddig alkotott képet, eközben a helyi érdekességeket, illetve magyar vonatkozásokat is egy oldalon megjeleníteni.

A "costumer" az, aki szeret kedvtelésből beöltözni, ruhái nem reprodukciók, de autentikusak. Minden olyan személyt jelöl aki szeret régimódi viseletekben pompázni, de nem hagyományőrző, tehát nem játszik el egy megtörtént történelmi eseményt, vagy személyt.

Ezzel invitálnálak titeket egy kis játékra, a jelige: fordítás

A legjobb fordító abban a megtiszteltetésben részesül, hogy az ő szavával illetjük majd magunkat, illetve a legközelebbi találkozó keretén belül kap egy tál narancsos kuglófot (szigorúan házi készítésűt) vagy túró rudit, de egy hálás köszönetet mindenképpen:)))

Egy hónapig várjuk az ötleteiteket a kapcsolat.multidezo@gmail.com email címre!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések