Élménybeszámoló Vácról




Napok óta próbálok bejegyzést írni, de tiszta álomkóros vagyok, folyton csak alszok, de most erőt vettem magamon és írok, mielőtt kikopnának az élmények.

Reggel 6kor keltünk, és VÉGRE sikerült időben odaérni, nem késtünk a saját találkozónkról:DDD
Igazi pózer-ruháink voltak, csak úgy vonzották a fotósokat, kamerásokat, hogy már én is kezdtem zavarba jönni.
.
Személy szerint nagyon örültem, hogy ilyen sokan eljöttetek, nagyon szépek voltak a ruhák, köszönöm mindenkinek a részvételt:)

Kérem, nagyon huncut ez a harisnya, sosem marad a helyén:D


Nagyon nagy élmény volt, hogy Ankithal hintóval vonulhattunk be a Főtérre, álmomban sem gondoltam, hogy ilyenben is részem lehet:)
Mielőtt bárki azt hinné, mi harcoltuk ki, egy szervező mondta, hogy üljünk csak fel rá nyugodtan, mert ezért nem indul a menet, mert ez a hintó üres.Igazi királykisasszonyoknak érezhettük magunkat:)

Amikor befutottunk a Főtérre a leszállás már nem volt zökkenőmentes, drága Jocó jól ledobta magát a fejemről:D
Jocó, a nyughatatlan
Hintón

Még a verseny előtt előkaptuk Lizzyvel a sütis dobozainkat, amiből szerencsére hamar elfogytak a sütik. Utána jött maga a jelmezverseny, ahol nagy nagy büszkeséggel mondhatom, hogy osztatlan sikert arattunk Ankithal:)
Én első, ő második lett:)))
The winners

Hatalmas volt az öröm, és nem csak a helyezés miatt, hanem mert mindenki olyan őszintén velünk örült, olyan aranyosak voltatok:)

Az eredményhirdetés után elmentünk a Matchba, ahol készültek ubis, rokokólás képek, bár a biztonsági őr hamar lecsillapította a kedélyeket, hogy nem szabad fotózni, azért suttyomban sikerült pár képet összehozni.
Az ominózus Ubis kép:D
Vásároljon ön is a Matchban, Madame Pompadour is idejár!

Rococola (by Ankith)

Végül betelepedtünk a Főtérre és egy kicsit megpihentünk, eléggé fárasztó volt 6 óta folyamatosan ébernek maradni, beszélgettünk, pihentünk, pezsgőztünk és persze a móka és kacagás garantált volt.



Életem egyik legfergetegesebb találkozójában volt részem, nagyon örülök, hogy Steampunk Barátaink is eljöttek, nélkülük már nem is volnának teljesek a találkozóink:)
Gabriel Mester multifunkcionális táskája

Otthon vettem észre, hogy tele voltam kék zöld foltokkal, de nem emlékszem, hogy sikerült összeszedni őket, ez biztos a gyógyszer és a pezsgő hatása, aki emlékszik mi történt írjon, attól félek én voltam a bíííícs és nem Vincenten, hanem rajtam ment át egy egész vurstli:D

Köszönet a képekért Gabrielnek.

Megjegyzések

  1. Kedves Sisi!
    Jo lesz az egy ezrednek is.:P XD

    VálaszTörlés
  2. nekem 1 napig izomlázam volt a farpofámban, de mitől????NEked meg lila foltok????

    VálaszTörlés
  3. Nekem a combomban, a karomban és az oldalamban is izomlázam volt, a karomat még megértettem, hiszen egész nap a fejemet tartottam, de a lila foltok, örök rejtély maradnak:DD

    VálaszTörlés
  4. Ajaj, mennyit is ittatok? :D gyébként néha ratam s vannak rejtélyes zölt foltok xD Nem is kicsik :) Jaj, várom már a bált, oda igazán el szeretnék már menni!!

    VálaszTörlés
  5. Én meg irigykedek itten T__T De készül már, készül már a világos színű lolita ruhám. Sőt! Tudtok ajánlani valaki hozzáértőt? STEAMPUNK LOLITA-t akarok gyártani :DDDDDDDDDDDDDD

    VálaszTörlés
  6. Amirah, csak egy üveg pezsgőt, de nem fejenként:D
    Én is nagyon várom a bált:))

    Siwa, jól hangzik, kíváncsi vagyok rá nagyon:DDD

    VálaszTörlés
  7. Buktam :D 10 ezrem fájt ma csak alapanyagra :D Rokokós loli a mai hóbort. Megvan hozzá már minden, szóval... mikor lesz tali? :D
    ~ izgul ~

    VálaszTörlés
  8. Augusztus végén lesz az Anakronista est, Steampunk Barátaink szervezésében, minden időben kiderül, keep calm:)))

    VálaszTörlés
  9. Hujuj, az pont tökéletes lesz. Megpróbálok addig megnyugodni :D De akkor lehet mégis a másik ruhámnak kéne befigyelnie :D

    VálaszTörlés
  10. Gratulálok a kreatív csapatnak és a fotósnak! Élmény olvasni, hogy milyen jól éreztétek magatokat Vácon a Vigalomban!
    ..egy szervező

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések