Múltidézők a televízióban

Még februárban ért minket az a hatalmas megtiszteltetés, hogy egyszerre két tévében is szerepelhettünk, ráadásul két külön stílusban.

Felvétel közben

A Duna TV-től Szabó Zsóka kereste fel a csapatunkat, hogy bővebben meséljünk hogyan is éljük meg a múltidézést, milyen kincseink vannak. Meséltünk a szabadszellemű, baráti hozzáállásról, nálunk inkább a csapat és a közös élmények (akár találkozók, akár együtt alkotás-varrás délutánok) határozzák meg az atmoszféránkat. Vittünk néhány érdekes régi tárgyat, legyezőt, kesztyűt, brossokat és egy gyűjteményt korabeli divatlapokból.
Szabó Zsókával

Zsóka személyében egy rendkívűl nyitott és művelt, érdeklődő személyiséget ismerettünk meg, az őt kísérő hangtechnikus és operatőr és nagyon kedves volt és hozzáértő. Mi nagyon izgultunk, ez volt az első szereplésünk a TV-ben :)

Íme a kész videó minket 54:10 körül láthattok.






Szinte fel sem ocsúdott a társaság, amikor is a Petőfi TV, Én vagyok itt élő műsorába kaptunk egy 5 perces blokkot, másnap. Ha eddig nem izgultunk eléggé, akkor itt bőven bepótolhattuk! :D Mind a műsorvezetők és a sminkesek is nagyon kedvesek voltak, igyekeztek segíteni a kezdeti izgalmunkon is.





Aznap még a hó is szakadt, de szerencsére senki se csúszott a Dunába :)

Mindkét TV-nek nagyon köszönjük a lehetőséget, egy igazi élmény volt, és nagyon boldogok voltunk, hogy kicsit mesélhettünk a legnagyobb szerelmünkről a múltidézésről másoknak is!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések