Élménybeszámoló a Stefánia fesztiválrólAmi késik nem múlik, Gabriel Mestertől tegnap megkaptam a képeket:)
"Büntetésképp" amiért nem jöttetek, kénytelenek vagytok a mi fejünket nézegetni az összes képen:D
Sokan kérdezték, hogy milyen volt a fesztivál, én pedig lelkesen mindig azt mondtam, hogy húúúúú, de nagyon jóó volt, és akkor jött a keresztkérdés, rendben és mit csináltatok?

Hát az az igazság, hogy szinte alig vettünk részt a programokon, inkább a társaság, a hangulat és az, hogy rengeteg beöltözött részvevő volt ami olyan felejthetetlenné tette a fesztivált.

Tömegközlekedéssel vágtunk neki Siófoknak, nem kis feltűnést keltettünk a metrón, illetve a combinon és akkor a vonatról ne is beszéljünk!:D

Pózolj BKV-val!
Rettenetesen meleg volt mire leértünk, Stefánia mellett életre kelt Jókai, Karinthy, Rejtő Jenő és Móric Zsigmond is, majd elindult a menet a színpadhoz.

Utána megfáradtunk és befeküdtünk a fák alá ejtőzni és marháskodni.
Volt vurstli és csodaszép bííícs, nagy szívfájdalmam volt, hogy Vincent drága nem tudott eljönni:D


Az igazán szuper program az az esti ingyenes utcai Monarchia bál lett volna, de így is későn értünk haza, de jövőre tervbe vettük, úgyhogy készüljetek, mert jövőre egészen biztosan ellátogatunk a Stefánia fesztiválra!Természetesen a szokásos kertben pózolás most sem maradhatott el:)
További képeket a rendezvényről itt találtok.

Megjegyzések

 1. "Ez gyep?"
  Hát ez valóban csodálatos lehetett, jövőre majd direkt fogok spórolni és létrehozok egy "találkozók" takarékszámlát!! :D

  VálaszTörlés
 2. Lemaradtam Jókairól. :( Pedig tegnapelőtt vele álmodtam. :)

  VálaszTörlés
 3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 4. SZóval valamit nagyon elb@sztam. Bocsi.
  Ezt akartam írni:
  Pózolj pózerrel, igaz Sisi? XD

  VálaszTörlés
 5. Vincent, ez a takarékszámla jó ötlet:D

  Lizzy, kezdenek már itt szállóigék létrejönni:D

  VálaszTörlés
 6. Halihó! Jó rég jártam erre.. Csodásak a fényképek és gyönyörűek a ruháitok! :)) Remélem egyszer személyesen is találkozhatunk! Bár nekem is lenne ilyen csodás ruhám! Üdv: killerqueen
  ui: ha nem bánjátok, kiraktam az oldalatokat a blogomra

  VálaszTörlés
 7. ó és még valami! még egy jó könyvet ajánlok a figyelmetekbe a Scarlett írónőjétől, Alexandra Ripley-től. A címe: Mary öröksége! Érdemes elolvasni, nagyon jó! Ja és van egy kérdésem. Van egy fűzőm, amit anyum hozott össze nekem. Küldhetek róla nektek fényképet, hogy szakmai szemmel véleményt mondjatok róla? Köszönöm!
  Killerqueen

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések